Woonbeton voor een multifunctionele en trendy inrichting van uw huis

Woonbeton is de verzamelnaam voor verschillende betontoepassingen voor huiselijk gebruik. Zoekt u een slijtvaste, stoere en robuuste vloer, met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling? Your Concrete Design bedient u op maat met vele woonbetonsoorten die in allerlei kleuren en oppervlaktestructuren zijn aan te brengen. Woonbeton geeft een industriële touch aan uw interieur. U heeft bij Your Concrete Design een brede en veelzijdige keuze aan woonbetonvloeren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. U ontdekt woonbeton van:
Industrieel beton met 100 mm dikte
Betonlook vloeren en wanden van 2 mm dik

Van een klassiek industriële tot een moderne stoere betonvloer

De dikke, industriële betonvloer is het meest bekende woonbeton, maar er wordt tegenwoordig ook steeds vaker gekozen voor een design betonvloer van gevlinderd beton of een Beton Floor van speciaal voor vloeren ontwikkeld Beton-Ciré. Een woonbetonvloer straalt pure klasse uit en is multifunctioneel. De specialisten van Your Concrete Design kunnen uw vloer krasbestendig, antislip, antistatisch, vloeistofdicht, slijtvast, brandvertragend en chemisch-bestendig maken. Woonbeton bezit vele kwaliteiten.

Woonbeton voor elke smaak en woonstijl

Woonbeton is er voor elke smaak en woonstijl. Van klassiek tot modern, van landelijk tot industrieel. Laat u inspireren door onze gerealiseerde betonprojecten en neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvend adviesgesprek of een verzorgde offerte voor betonvloeren, maar ook van betonnen keukens, badkamers, trappen en meubels om jarenlang van te genieten.