Smeerbaar Metaal

Smeerbaar Metaal is het allernieuwste op design gebied. Doordat er zoveel metaaldeeltjes in zitten is het na het polijsten gewoon echt metaal. Plakt ook weer overal op en doordat hij smeerbaar kan elke vorm overlaagd worden met deze luxe metalen afwerking. U heeft de keuze uit Aluminium/ Platina , Koper , Brons en Roest. Uw woning krijgt een heel luxe uitstraling door het gebruiken van deze metalen afwerking. Deze materialen zijn niet voor in de douche-hoek. In deze range van metalen kunt u eigenlijk alleen de roest in de natte hoek van de badkamer gebruiken. De anderen zijn alleen spat-waterdicht.

 Luxe metalen uitstraling

De Aluminium , de Koper en de Brons zijn na het polijsten gewoon weer metaal geworden. De koper gaat ook groen worden als u deze niet poetst. Zoveel metaal is er in dit hoogwaardige design product verwerkt. Dit product leent zich echt goed voor het high lighten van een stuk van de woonkamer , badkamer hal of slaapkamer.

 Smeerbaar Metaal Aluminium / Platina

Dit is de zilveren uitvoering van de metalen reeks. Heel mooi voor een tafelblad of als spatwand in de badkamer. Met het juiste licht zal dit echt een pakker worden in uw huis. Net als diamant weerkaatst de metaal het licht en geeft dan helemaal zijn luxe uitstraling weer.

 Smeerbaar Metaal Koper

Dit is de rood koperen versie van deze serie smeerbare metalen. Extreem luxe uitstraling. Dit geeft uw keuken of woonkamer pas een compleet andere look en feel !! Doordat we NANO polish gebruiken blijft uw koper ook rood. Als uw koper groen word moet u deze weer poetsen met de polish.

 Smeerbaar Metaal Brons

En natuurlijk de 'gele' brons. De stijlvolle gouden look geeft een heel warme uitstraling in de kamer. Ook heel mooi als afwerking op de schouw.

 Smeerbaar Metaal Roest

Last maar zeker niet de allerminste , de roest. Supergaaf product dat uit zoveel ijzer bestaat dat het ook echt roest. Dit geeft waanzinnige effecten die iedere roest wand zijn eigen look geeft. Dit is ook het enige smeerbare metaal dat echt waterdicht te maken is.

Ieder type ondergrond

Ook dit product kan geplaatst worden op iedere strakke ondergrond. MDF is voor meubelen een veel gebruikt product omdat daar geen werking in zit. Op de muur kan hij op glad stukwerk.

 Een eye-catcher voor in uw winkel of kantoor.

Met deze smeerbare metalen kunnen we ook uw winkel een heel andere uitstraling geven. Een verkoop balie van koper of brons is dan een optie. Of strakke vierkanten op wieltjes als displaymeubel voor de kleren. Daag ons uit met uw design. We komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken.

 Ook voor uw eigen concrete design.

Als u meer wilt dan de standaard design betonvloer of Beton Floor bent u bij ons op het juiste adres. Mensen , daag ons uit en houd ons innoverend !!

Smeerbaar metaal roest en beton cire
Smeerbaar metaal roest en beton cire

Smeerbaar metaal koper verlichting
Smeerbaar metaal koper verlichting