Onderhoud van Beton Cire en Betonlook

Weinig onderhoud

Het onderhoud van uw nieuwe beton cire ofwel iedere andere betonlook is weinig , voornaamste is eigenlijk dat de sealers niet uitdrogen. Net als bij de lak van uw auto. Schoonmaken doe je met vloermat / polymeer , scheutje in het water en u frist alles weer op en uw Beton Cire , Betonlook of uw PU gietvloer worden weer gevoed. Aangename frisse geur en een voortreffelijk resultaat. Alle schoonmaak producten zijn makkelijk te bestellen bij de importeur van onze Beton Cire

Zeer goed om kalk aanslag te voorkomen. Het beste is natuurlijk om het water in de meterkast al te ontkalken. Onze achterbuurman kan u daar alles over vertellen , Water treatment international. 

De grote schoonmaak

Als uw betonlook een groter onderhoud nodig heeft kunt u het beste de Basis Reiniger R gebruiken. Deze industriële reiniger verwijderd de oude verontreinigde lagen. De wanden en vloeren reinigen met de Basisreiniger R , eventueel een kalk verwijderaar kort gebruiken en goed naspoelen , eventueel herhalen als de verontreiniging nog niet geheel verdwenen is.. Laten drogen en behandelen met onverdunde vloermat of supermat. Uw Betonlook is weer als nieuw.

 Beschadigde Beton Cire en Betonlook.

Als u tijdens het onderhoud van uw beton cire of andere betonlook beschadigingen aantreft kunt u die het best gelijk herstellen. Op uw opdracht bon staat een kleurnummer dat u kunt doorgeven voor dit soort reparaties. Dit word u kosteloos toegezonden. Beschrijving zit er bij hoe dit te gebruiken. Na het drogen en schuren moet u weer overnieuw sealen met de PU anticolour. De gerepareerde plek na het impregneren een paar keer goed aantippen en de gehele wand even over rollen. Let op dat u alles raakt !.