Lamp van beton

Een lamp van beton kan in iedere vorm gemaakt worden die u mooi vind. Speelse bollen of strakke piramide vormen zijn mogelijk met beton. We maken deze betonnen lampen op maat. U bent er dan van verzekerd dat er maar 1 van is.

Deze projecten voeren wij speciaal voor u op maat en naar wensen uit. Indien u kiest voor één van onze toepassingen weet u zeker dat u straks de trotse eigenaar bent van een betonnen lamp waarvan er maar één exemplaar bestaat.

 Uw betonnen lamp in meer dan 50 tinten grijs !

We maken uw lamp met een eigen licht gewicht betonmengsel en uw lamp word afgewerkt met Beton Ciré. Beton Ciré is er in meer dan 70 kleuren. De normale grijstinten die het meeste op beton lijken zijn het populairst. De zand kleuren en de taupe tinten zijn warmer en geven een heel andere look aan uw lamp van beton. Uw lamp in dezelfde kleur als uw betonvloeren is een van de mogelijkheden die we hebben.

 Oneindige mogelijkheden

Uw wens staat centraal en dat wil zeggen dat er oneindig veel mogelijkheden zijn met betrekking tot het gewenste ontwerp , kleur en relief.  Dezelfde tafel of een bijpassende wand? Alles is mogelijk! Neem contact op voor uw toekomstige lamp van beton.

Kijk ook eens op de meubelen van beton , badkamer van beton of onze betonvloeren.

Lamp van beton
Lamp van beton