Keuring van beton , betonkeuring voor bedrijf en particulier.

ook voor een keuring van beton , betonkeuring zijn wij in te zetten. Door onze jarenlange ervaring met beton , beton-cire , beton floor cire en micro-beton kunnen wij als geen ander uw beton keuren. We bieden oplossingen aan om uw beton te verbeteren en doen dit tegen normale prijzen.

 Eenvoudig compleet keuring rapport.

Wij maken na de keuring van uw beton een rapport die voor u ook te volgen is. Weliswaar komen er verschillende benamingen in te staan die voor de particulier chinees zijn , deze worden uitgelegd zodat het voor een leek ook duidelijk is.

 Keuring van beton in de avond of in het weekend

Het keuren van uw beton kunnen we ook in het weekend of sávonds doen. Dit tegen een geringe meerprijs om de kosten te kunnen beperken.

 Scherpe prijs voor een keuring van beton

Door de steeds groter wordende omzet van beton keuringen en doordat wij iedere dag in het land , zowel Nederland als België , zijn kunnen we uw betonkeuring voor een scherpe prijs aanbieden. Afhankelijk van de keuringen kunnen we al een simpele keuring uitvoeren vanaf € 544,50 incl. BTW. Dit is € 450,- excl. BTW voor de bedrijven. Keuringen in het buitenland , buiten Nederland en België , worden ook door ons gedaan , de kosten worden dan wel iets meer

Goed verhaal voor uw beton leverancier.

het rapport kunt u gebruiken om met uw beton leverancier in onderhandeling te gaan. We geven duidelijke reparatie mogelijkheden aan en kunnen desgewenst ook een bedrijf zoeken die deze werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Overleg wel altijd eerst met uw beton leverancier , hun hebben het eerste recht om te repareren ;). 

 Mediation.

Na de keuring van uw beton kunnen we ook als mediator fungeren. Dit vergemakkelijkt het verhaal bij uw beton leverancier. Wij kunnen hem in beton taal informeren en vertalen dit dan weer in mensen taal voor u.  We hebben in de gaten dat beton leveranciers soms anders denken en doen dan de gebruiker van het beton product. Zeker de grotere beton bedrijven hebben dit. Hun maken de industriele betonvloeren voor bedrijven en hebben heel andere normen en waarden dan u in uw woning wilt hebben. Het is dan ook aan te raden om te laten vermelden dat de beton in een woning komt te liggen en dat u een mooie betonvloer wilt hebben. D.w.z. ook aan de randen glad , geen kruizen van afwerk machines en geen randfoam van 8 mm dik die ook niet netjes aansluit bij de wanden.

 Ook voor u kunnen we een goede oplossing vinden.

Zelfs voor de moeilijkere zaken kunnen we oplossingen bedenken. Als we de goede expertise niet in huis hebben kunnen we altijd ons wereld wijde netwerk aanboren om een goede oplossing te verzinnen die voor u een acceptabel eind resultaat geeft.