Keukenrenovatie met beton

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken terwijl uw oude nog goed is !! Denk dan eens aan keukenrenovatie met beton. Goed voor de afvalberg , het milieu en niet de minste , uw portefeuille !.. We kunnen bijna alles overlagen. Heeft u nog een natuursteen aanrechtblad , geen probleem die overlagen we on-site met beton. Mooie trendy keuken van beton voor de fractie van het geld. Als u het zelf wilt doen kan dit ook. U kunt bij ons alle losse materialen kopen.

Deze projecten voeren wij speciaal voor u op maat en naar uw wensen uit. Indien u kiest voor één van onze toepassingen weet u zeker dat u straks de trotse eigenaar bent van een keuken van beton waarvan er maar één exemplaar bestaat.

 Keukenrenovatie in meer dan 50 tinten grijs !

We behandelen uw keuken met Beton Ciré en is er in een groot kleuren pallet. De normale grijstinten die het meeste op beton lijken zijn het populairst. De zand kleuren en de taupe tinten zijn warmer en geven een heel andere look aan uw trap van beton. Uw gerenoveerde keuken in dezelfde kleur beton als uw vloeren is een van de mogelijkheden die we hebben.

 On-site word uw keukenrenovatie met beton gedaan.

De meeste keukenrenovaties met beton doen we on-site , u bent dan verzekerd van een naadloos uiterlijk op uw blad en uw achterwand. U kunt natuurlijk ook uw keuken renovatie in ons atelier laten maken. U brengt uw onderdelen en wij plaatsen daar beton op. Dit is iets goedkoper , echter u bent dan wel gelimiteerd met de maten van uw keuken. Een keuken renovatie met beton geeft een mooie stoere look die door velen word gewaardeerd.

 Ideaal voor de doe het zelvers

Doordat Beton Ciré op bijna alle ondergronden te plaatsen is is Beton Ciré uitermate geschikt voor keuken renovatie. U koopt geen nieuwe keuken , u behandelt uw oude keuken met Beton Ciré. Na deze behandeling heeft u een  nieuwe keuken van beton. Uiterst milieu-bewust , stoer , trendy en vele malen goedkoper dan een nieuwe keuken !!

 Oneindige mogelijkheden

Uw wens staat centraal en dat wil zeggen dat er oneindig veel mogelijkheden zijn met betrekking tot het gewenste ontwerp.  een badkamer van beton of een bijpassend meubel ? Alles is mogelijk! Neem contact op voor uw toekomstige keuken van beton. 

 

Keukenrenovatie met beton , het begin 1
Keukenrenovatie met beton , het begin 1
Keukenrenovatie met beton , nieuwe keuken van beton 2.j
Keukenrenovatie met beton , nieuwe keuken van beton 2.j