Epoxydesign vloeren

Epoxydesign vloeren

Epoxydesign vloeren

Wil u een heel aparte vloer , neem dan een epoxydesign vloer. Helemaal op maat voor u gemaakt. In uw eigen kleuren en altijd uniek !! We kunnen deze epoxydesign vloeren op alle ondergronden maken. Deze hieronder zijn geplaatst op een multiplank. De juiste voorbehandelingen worden door ons gedaan zodat u een onvergetelijke epoxydesign vloer krijgt die voor jaren een trekkertje zal zijn in uw woning of in uw zaak.

Service

Aparte design vloeren

Met een epoxydesign vloer heb je werkelijk alle mogelijkheden. U kiest de kleuren combinatie en wij maken voor u een unieke vloer. Gegarandeerd dat u leuke reacties krijgt op deze epoxydesign vloeren. Maak een afspraak om deze vloeren te bekijken in Baarle Nassau.

Op tegels

Epoxydesign vloeren op hout

Deze epoxy vloeren kunnen wij op bijna iedere ondergrond plaatsen. In de showroom hebben we deze epoxydesign vloeren geplaatst op een multiplank. Hij kan natuurlijk ook over tegels of over een nieuwe betonvloer geplaatst worden. Mail of app ons wat foto’s van uw ondergrond , waar het project uitgevoerd moet worden en geef uw meters aan die u had willen doen dan krijgt snel u vrijblijvend een nette offerte.

Design plateau met multiplank begin 1

Over cementdek

Schraaplaag met zwart

Epoxydesign vloeren over tegels

Deze epoxy design vloeren worden ook over tegels gelegd. Wij plaatsen een schraaplaag van epoxy om de ondergrond te verbeteren. Als u ons de vierkante meters en een tekening mailt heeft u snel een nette offerte voor uw eigen betonlook vloer zonder verrassingen achteraf. 

Service

Epoxy design vloer voor u !!

Als u in uw woonkamer , in uw zaak of in uw man of women cave iets unieks wil dan hebben we heel aparte epoxy vloeren. Verschillende kleuren en met glitters zijn allemaal mogelijk. Neem contact op om uw speciale vloer te bespreken.

Heeft u ook al aan de trap of de badkamer gedacht ?? Onze betonlook is traditioneel Beton Cire , al meer dan 15 jaar op de markt en prooven good. Beton Cire is echt waterdicht en daarom ook te gebruiken in de badkamer. Heeft u een lelijke trap laat deze dan met onze betonlook behandelen. Staat supergoed bij uw nieuwe betonlook vloer !!

Epoxy design vloeren showroom zwart roze vlam
×