Dunne overlaging met beton

Een dunne overlaging met beton kunnen uitgevoerd worden vanaf ongeveer 1,2 mm dikte. Deze is waterdicht en eigenlijk overal toepasbaar in uw huis. Afhankelijk van de keuze welke dunne overlaging is deze te gebruiken in de badkamer , winkel , trap of meubel. De meeste dunne overlagingen doen we met Beton Cire. Deze gebruiken wij om stoere badkamers van beton te maken of speciale concrete design toepassingen zoals kantoren en meubelen. Met de Beton Floor maken we de vloeren en de trappen.

Dunne overlaging van beton met een natuurlijk uiterlijk

Onze dunne overlaging van beton hebben allemaal een natuurlijke uitstraling. Dit staat in ons bedrijf voorop. De kleur en glansverschillen geven uw omgeving een unieke natuurlijke look die bijzonder goed combineert met de feel die mensen graag willen in hun huis. Samen met hout , roest of RVS geeft dit een moderne industriële look die niet 'koud 'is. De betonlook vloeren en trappen maken we van beton floor.

Onze design beton is er in meer dan 50 tinten grijs

Of u nu op zoek bent naar een wand of vloer die goed past bij die leuke Portugese tegels of die gave pastel van de krijtverf van Farrow & Ball. We hebben ze allemaal voor u. Als we in onze ruim 70 kleuren niet iets moois hebben voor u of u heeft een eigen kleurenwens dan kunnen we een unieke kleur voor u maken. Altijd met de unieke natuurlijke uitstralingen die u van ons gewent bent. De nieuwste kleur is Flamingo , gaaf roze voor stoere meiden.

Ieder type ondergrond

We kunnen voor elke ondergrond wel een dunne overlaging met beton bedenken. Zelfs voor over hout hebben we een dunne overlaging. Ga samen met ons de mogelijkheden bekijken bij onze leverancier. Bel ons om dit af te spreken.

 Meubels , keukenbladen , trappen , schouw zijn allemaal mogelijk met Beton Cire

Altijd al een betonnen eettafel willen hebben die verplaatsbaar en schoon te houden is ?? Met onze dunne overlaging met beton kunnen we ook meubelen maken die verplaatsbaar zijn. Op onze site staan daar meerdere mogelijkheden voor. Trap van beton , meubel van beton of een compleet interieur van beton. Uitermate geschikt voor renovatie projecten zoals de keuken , uw tafelblad , tv meubel enz. U brengt uw project naar ons en wij overlagen hem met beton cire in de kleur die u wilt. Leuk project op de pagina keukenrenovatie.

 Ook voor uw verkoopbalie of uw kantoor.

Ook voor de zakelijke klant is er veel mogelijk met beton . Voor zowel geheel nieuwe kantoor ruimten als kantoor renovatie. Een overzetblad van beton op uw bureau zal uw kantoor al veel moderner maken. Laat uw designer contact met ons opnemen en de mogelijkheden te bespreken voor uw nieuwe kantoor of winkelruimte.  Uw ideeën mailen kan natuurlijk ook.

Dunne overlaging met beton badkamer
Dunne overlaging met beton badkamer
Dunne overlaging met beton toilet
Dunne overlaging met beton toilet