Betonvloer

Betonvloer

Heeft u een echte betonvloer laten storten en vlinderen / polieren dan kunnen wij deze behandelen dat de betonvloer ook voor woongebruik geschikt word. Als u een glanzende natuursteen look wil hebben dan word de betonvloer gepolijst. Wil u de betonvloer matter houden kan de vloer gepolymeerd worden. Bent u geïnteresseerd in onze betonvloer behandelingen vraag dan snel een offerte aan. Geef uw adres aan , de m² en als u ook nog een foto heeft krijgt u snel een nette overzichtelijke offerte per mail toegestuurd.

Begin storten betonvloer polijsten
Betonvloer polijsten opblinken 1

Betonvloer polijsten

Het polijsten van de betonvloer word gedaan met diamant en boen machines. Schoonmaken , impregneren , polijsten en dweilwas plaatsen word bij het polijsten van uw betonvloer gedaan. De betonvloer krijgt een mooie verglazing. Deze chique afwerking van beton is hufterproof en makkelijk in onderhoud. Vraag snel een offerte aan om uw eigen betonvloer te laten polijsten.

Betonvloer polymeren

Bij het polymeren van een betonvloer houd de beton een mattere uitstraling. De vloer is nu te dweilen en zal minder snel vervuilen. Heel mooie natuurlijke afwerking met een eiglans resultaat. U zal zien dat de betonvloer een woonbeton gaat worden naarmate deze meer gepolymeerd word. Deze afwerking dient u bij te houden , wij leveren u voor 3 maanden producten bij. Wil u zelf ook de betonvloer laten polymeren , bel ons dan snel voor een afspraak bij u op de locatie.

Betonvloer beschermen mat polymeer uitgelichte afbeelding
×