Betonvloer Den Haag

Your Concrete Design heeft zeer veel ervaring met betonproducten en is al jaren werkzaam in de omgeving van Den Haag. Bent u op zoek naar betonvloer of andere toepassingen met beton dan bent u bij ons aan het juiste adres. Betonvloer Den Haag.

Betonvloer Den Haag

Waar vroeger beton veelal werd gebruikt in garages en fabrieken ziet men het tegenwoordig ook heel veel terugkomen in woningen en kantoren. Betonnen vloeren zijn trendy, robuust en naar eigen smaak aan te brengen.

De vloer in uw huis of werkplaats is heel bepalend voor de uitstraling. Beton dat in de woningsector wordt toegepast noemt men ook wel woonbeton. Het woonbeton kan helemaal naar wens worden aangebracht. U kunt een kleur naar wens kiezen die helemaal aansluit bij de rest van uw interieur.

Beton floor

Beton-Floor is een nieuw type beton-ciré dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. Ook beton floor is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor u de vloer geheel naar wens kan vormgeven. Bent u er klaar voor om uw vloer in Den Haag voor lange tijd niet meer te hoeven veranderen, kies dan voor beton-floor.

Voordelen betonvloer :
  • Duurzaam
  • Naadloos
  • Makkelijk in onderhoud
  • Brandveilig
  • Uniek
  • Trendy
Uw betonnenvloer in Den Haag

Your Concrete Design heeft verschillende betonvloeren in Den Haag gerealiseerd en kijkt er naar uit om nog meer mooie projecten te voltooien. Bent u woonachtig in Den Haag en op zoek naar een mooie betonvloer? Neem contact met ons op.