Betonvloer beschermen

Betonvloer beschermen

Betonvloer beschermen

Als u een echte betonvloer heeft laten storten en vlinderen dan kunnen wij deze voor u behandelen zodat de betonvloer geschikt word voor woongebruik. Uw betonvloeren beschermen wij met polijsten of met polymeren. Wij reinigen eerst de betonvloer en gaan dan pas met het beschermen beginnen. De impregneer plaatsen wij altijd als eerst omdat dan de porien van de beton nog voldoende open staan en de vloer genoeg impregneer middel op kan nemen. De gepolijste betonvloer heeft een glanzend resultaat en de met polymeer behandelde is een stuk minder glanzend. 

Service

Betonvloer schoonmaken

Met het schoonmaken van de betonvloer begint heel het proces. Met een zwarte pad en een professioneel reinigingsmiddel word de betonvloer eerst goed gereinigd. Als de betonvloer schoon is dan kunnen we met de uiteindelijke bescherming beginnen. U kan een glanzende of een matte afwerking nemen. De matte afwerking geeft een heel luxe uitstraling aan de betonvloer en de gepolijste betonvloer heeft de look en feel van een hoogglans natuursteenvloer. Vraag snel een offerte aan om ook een polymeer of polijst behandeling voor uw vloer te bestellen !!

Betonvloer beschermen schoonmaken

Service

Betonvloer polijsten klaar

Betonvloer polijsten

Als u een glanzende betonvloer wil dan word na het schoonmaken de betonvloer met impregneer behandeld. De vloer is dan nog open en de impregneer zal diep in kunnen trekken voor de beste bescherming. Als de betonvloer helemaal gepolijst is dan kan daar nog een dweilwas op worden geplaatst. Als we deze nog even boenen dan heeft de betonvloer een verglaasd uiterlijk. Super chique , ziet eruit als hoogglans natuursteen. Heeft u ook een betonvloer en u wil deze beschermen vul dan het offerte formulier in en u krijgt snel een nette overzichtelijke offerte.

Service

Betonvloer polymeren

Als u de betonvloer niet zo glanzend wil dan kunnen wij de vloer met polymeer behandelen. De vloer word voor een deel gepolijst als dat nodig is en de vloer gaan we verzadigen met een polymeer voor vloeren. Deze geeft een matte glans uitsdtraling en zorgd dat de vloer makkelijker te reinigen is. Dat is natuurlijk prettig bij de dagelijkse schoonmaak. Bel ons voor de mogelijkheden bij uw eigen betonvloer.

Heeft u onze badkamers al gezien ?? Of onze trappen ?? Bekijk onze betonlook mogelijkheden in de woning. Een betonnen keukenblad of meubel van beton kan allemaal. Loop door de site en laat u inspireren met onze betonlook mogelijkheden

Betonvloer beschermen mat polymeer 3
×