Betonvloer in Arnhem

Your Concrete Design heeft zeer veel ervaring met betonvloer producten en is al jaren werkzaam in de omgeving van Arnhem. Bent u op zoek naar een betonvloer in Arnhem of andere toepassingen met beton dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Betonvloer in Arnhem

Waar vroeger beton veelal werd gebruikt in garages en fabrieken ziet men het tegenwoordig ook heel veel terugkomen in woningen en kantoren. Betonnen vloeren zijn trendy, robuust en naar eigen smaak aan te brengen.

De vloer in uw huis of werkplaats is heel bepalend voor de uitstraling. Beton dat in de woningsector wordt toegepast noemt men ook wel woonbeton. Het woonbeton kan helemaal naar wens worden aangebracht. U kunt een kleur naar wens kiezen die helemaal aansluit bij de rest van uw interieur.

Beton floor

Beton-Floor is een nieuw type beton-ciré dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. Overal te plaatsen omdat Beton-Floor maar amper 2 mm dik is.Ook beton floor is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor u de vloer geheel naar wens kan vormgeven. Door dit nieuwe type beton kan een vloer wel 75 jaar mee gaan. Bent u er klaar voor om uw betonvloer in Arnhem voor lange tijd niet meer te hoeven veranderen, kies dan voor beton-floor.

Voordelen betonvloer ;
  • Duurzaam
  • Naadloos
  • Hufter-proof
  • Brandveilig
  • Uniek
  • Trendy
Uw betonvloer in Arnhem

Your Concrete Design heeft verschillende betonvloeren in Arnhem gerealiseerd en kijkt er naar uit om nog meer mooie projecten te voltooien. Bent u woonachtig in Arnhem en op zoek naar een mooie betonvloer? Neem contact met ons op of kom eens naar ons training-centrum / showroom in Baarle Nassau waar u beton echt kunt ervaren.