Een betonnen trap is een stijlvolle en duurzame meerwaarde in uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. Een naadloze trap van beton of Beton Ciré is hygiënisch, onderhoudsvriendelijk, krachtig, slijtvast en heeft een trendy uitstraling. Your Concrete Design is gespecialiseerd in ontwerp en aanleg van betonnen trappen, vloeren, badkamers, keukens, meubels, terrassen en opritten. Wij realiseren een betontrap in een kleur naar keuze, die aansluit bij uw woonwensen en interieurstijl. Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten en neem contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende, gratis offerte.

Betonnen trap

Trap van beton met stoere, industriële uitstraling

Een betonnen trap met een stoere en industriële uitstraling is dé trend op het gebied van interieur en binnenhuisarchitectuur. Een trap van beton biedt vele voordelen ten opzichte van een houten trap en heeft ruime toepassingen. De designspecialisten van Your Concrete Design maken met een betonbekisting op maat alle soorten trappen, van een open trappenhal of een trappenhal met bochten tot een smalle of brede trappenhal of bordes. Uw wensen staan centraal. De ter plaatse gegoten betontrap is al na een paar dagen te gebruiken. Het onderhoudsarme beton is krasbestendig, vormvast, minder gevoelig voor slijtage, brandvertragend en geeft minder geluidshinder. U heeft geen last meer van krakende treden.

 

Betonnen trap, ter plaatse of in eigen atelier gemaakt

Your Concrete Design maakt uw betonnen trap on-site of in het eigen atelier, net wat u wenst. U heeft daarbij de keuze uit een breed kleurenpalet. Naast meer dan vijftig tinten grijs, zijn de warme zandkleuren en taupe-tinten populair. U kunt uw trap van beton of Beton Ciré – een hoogwaardig mengsel van cement, fijngemalen kiezelstenen en zand en speciale kunsthars – in dezelfde kleur als uw betonvloer, betonmuur of betonmeubels krijgen. Een trap van beton kan op vrijwel elke ondergrond worden geplaatst en is zodoende ideaal voor traprenovatie.

 

Betontrap in vele verschijningsvormen

Een betonnen trap is er in vele verschijningsvormen. Your Concrete Design realiseert net zo eenvoudig een rechte betontrap, betonnen steektrap of betontrap met bochten als een betonnen wenteltrap of betonbloktrap van betonblokken of met een gladde achterzijde. Een betontrap op volle muur, een gesloten betontrap, een betontrap met Z-treden en een zwevende betontrap behoren ook tot de mogelijkheden. Een betonnen trap is helemaal van deze tijd. Bel (085 – 064 52 58), e-mail (info@yourconcretedesign.nl) of verzend het ingevulde contactformulier voor uw vragen of een vrijblijvend adviesgesprek of offerte. Wij helpen u graag.