Betonlook zakelijk

Betonlook zakelijk

Betonlook zakelijk

Heel gaaf in uw eigen zaak is betonlook. Een custum made kantoor of verkoop balie. Of geheel nieuw tafels in het restaurant. Alles kan door ons gemaakt worden. Kies onze betonlook zakelijk voor een natuurlijke rustige look en feel met een bureau of trendy kast van betonlook in uw winkel of kantoor. Deze meubelen worden allemaal op maat gemaakt en zijn altijd uniek. Een stoere betonlook wand achter de receptie of in de koffiehoek is natuurlijk ook heel aantrekkelijk voor uw bedrijf. 

Service

Echt betonlook

Voor onze zakelijke klanten worden ook custum kleuren gefabriceerd. Deze zijn eenmalig en enkel voor u. Zo houd uw bedrijf zijn eigen unieke imago dat zo belangrijk is voor de gehele ervaring op uw bedrijf.

Service

Betonlook tafels

Dit zakelijke restaurant heeft twee ster tafels met bloembak in het midden van betonlook. Oplaad punten zijn in de plantenbak weggewerkt voor optimaal gebruik gemak. Dit project is gemaakt voor Jan Neggers , designer. Wil u zakelijk ook betonlook mail ons dan uw gegevens en uw plannen zodat wij uw droom kunnen waarmaken.

Betonlook meubelen uitgelichte afbeelding

Service

Betonlook zakelijk kantoor

Betonlook kantoor

Voor een zakelijk kantoor hoeft u niet verder meer te zoeken als enkel een mail sturen met de ideeën. Wij bekijken met u alle mogelijkheden , wat er door uw eigen mensen gedaan kan worden of door uw aannemer. Als alles al bekent is mail ons dan de tekeningen en het aantal meters dan krijgt u snel een overzichtelijke offerte voor uw eigen luxe betonlook kantoor

Service

Betonlook verkoop balie

Deze verkoop bali bij een kapsalon is gemaakt van smeerbaar metaal. Deze balie is ook net een koperen balie. Geheel op maat gemaakt voor optimaal gebruik in deze kapsalon. Bel ons met uw ideeën en wij maken deze waar !! 

Heeft u onze vloeren al gezien ?? Zien er uit als jaren geleden geplaatst beton , zijn makkelijk in onderhoud en tot in een verkoopruimte en kantoor te gebruiken. Als u zakelijk een keuken heeft dan zijn de betonlook keukenbladen een luxe aanvulling voor uw bedrijf. U straalt luxe en sfeer uit. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Betonlook zakelijk verkoop balie kapsalon koper
×