Betonlook vloeren

Betonlook    vloeren

Betonlook vloeren

Onze betonlook vloeren maken wij van Beton Floor Cire. Dit is een traditionele Beton Cire wat al bijna 15 jaar op vloeren word toegepast. Het heeft een heel natuurlijke uitstraling en is onmisbaar in een hedendaags sfeervol interieur. Of u nu een oude vloer wil laten behandelen of dat u een nieuwe cementdekvloer heeft. Onze betonlook vloeren kunnen overal geplaatst worden.  U weet van te voren precies wat de kosten zijn en u zal achteraf geen extra kosten worden aangerekend !!

Service

Echt betonlook

De kleur van de specie bepaald natuurlijk heel de look en feel van uw woning. Wil je een echte betonkleur dan neem je de kleur Cloudy Concrete. Dat is een echte koele betonkleur die veel gebruikt word voor een betonlook vloer. Wil je liever een warme grijze natuurlijke kleur dan hebben we een supergave Heavenly Grey en Earth Stone. 

Op tegels

Betonlook vloer op tegels

Wij plaatsen onze betonlook vloeren ook over oude tegelvloeren of natuursteentapijt. In een dikke week heeft u een heel ander huis gekregen. Dit kan zonder sloop of breekwerk. Betonlook word namelijk heel dun geplaatst. Mail of app ons wat foto’s van uw ondergrond , waar het project uitgevoerd moet worden en geef uw meters aan die u had willen doen dan krijgt snel u vrijblijvend een nette offerte.

Betonlook vloer over tegels begin

Over cementdek

Betonlook uitgelichte afbeelding

Betonlook over cementdek of chappe

Onze betonlook word ook over nieuwe droge cementdekvloeren / chappe gelegd. Wij repareren ook de scheuren en plaatsen een schraaplaag van epoxy om de ondergrond te verbeteren. Als u ons de vierkante meters en een tekening mailt heeft u snel een nette offerte voor uw eigen betonlook vloer zonder verrassingen achteraf. 

Service

Betonlook vloer voor u !!

Onze natuurlijke betonlook vloeren zijn in ieder interieur een mooie aanvulling. Of u nu veel of weinig schakering wil , dat kan allemaal met onze betonlook vloeren. Wij bespreken de look en feel altijd met de klant en we laten u de vloer beoordelen voordat wij klaar zijn. Dan bent u verzekerd van uw eigen supergave betonlook vloer !!

Heeft u ook al aan de trap of de badkamer gedacht ?? Onze betonlook is traditioneel Beton Cire , al meer dan 15 jaar op de markt en prooven good. Beton Cire is echt waterdicht en daarom ook te gebruiken in de badkamer. Heeft u een lelijke trap laat deze dan met onze betonlook behandelen. Staat supergoed bij uw nieuwe betonlook vloer !!

Betonlook vloeren en keukenblad
×