Betonlook vloer zakelijk

Betonlook vloer  zakelijk

Betonlook vloer zakelijk

Verras de klant met een trendy betonlook vloer in uw bedrijf. Deze chique betonlook vloer combineert fantastisch met glas en zwarte kozijnen. Heel strak en toch sfeervol. Hier hebben we de wachtruimte , vergaderruimte en de hal gemaakt met kleur Evening Shadow. Een echte betonlook kleur waar eigenlijk alles bij past. Overtuigd dat uw bedrijf dit ook wil , neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend advies of gepaste offerte voor uw betonlook vloer zakelijk.

Service

Echt betonlook

Voor onze zakelijke klanten worden ook custum kleuren gefabriceerd. Deze zijn eenmalig en enkel voor u. Zo houd uw bedrijf zijn eigen unieke imago dat zo belangrijk is voor de gehele ervaring op uw bedrijf.

Service

Uitvoering

Bij deze zakelijke klant zijn we nu bezig de tweede laag te smeren. Hierna word de vloer geschuurd en met een matte PU sealer afgewerkt. Deze vloeren hebben een natuurlijke uitstraling en zijn heel goed te onderhouden. Eindelijk geen naden en voegen meer !! Vraag hieronder vrijblijvend uw offerte aan of kom naar de showroom in Baarle Nassau.

Betonlook vloer zakelijk begin 1

Service

Betonlook vloer zakelijk 6

Betonlook plateau

Het plateau was gemaakt van hout en is behandeld met Beton Floor Cire. Super strak en toch nog natuurlijk en warm. Hier ziet u een heel sfeervolle hal die uw bedrijf verdient. Chique uitstralking die heel erg betaalbaar is en makkelijk te onderhouden is. In een kleine week heeft u ook zo een zakelijke betonlook vloer. Vraag hieronder uw offerte aan voor ook zo een vloer.

Service

Betonlook vloer zakelijk

U kan dit project ook bekijken in onze portfolio. Deze zakelijke betonlook vloer word daar helemaal uitgelegd. Wil u een vrijblijvend advies bel of mail ons dan of gebruik whats-up. U zal snel antwoord krijgen op uw vragen.

Heeft u onze andere zakelijke toepassingen al gezien ?? U ziet daar meerdere andere toepassingen voor in uw bedrijf. Voor zowel uw verkoophoek als voor uw meubelen. Als u zakelijk een keuken heeft dan zijn de betonlook keukenbladen een luxe aanvulling voor uw bedrijf. U straalt luxe en sfeer uit. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Betonlook vloer zakelijk 4
×