Betonlook trap

Betonlook trap

Betonlook trap

Zou u ook zo graag een trap van beton willen. Die zijn super gaaf en een meubelstuk in ieders interieur. De prijs zal u verbazen. Veel goedkoper dan enig andere trap renovatie op de markt. En met de hand aangebracht betonlook is natuurlijk veel mooier dan die geprinte treden. Uw trap word op de locatie gemaakt en zal altijd anders zijn. Geheel naar wens word de trap voor u gemaakt. Heel rustig , wat meer schakering is allemaal mogelijk. Wij bespreken dit allemaal met u zodat iedere klant zijn droom waarheid zal worden.

Service

Echt betonlook

De echte koele betonkleuren worden voor trappen veel gebruikt. Dit geeft een stoere sfeervolle look aan ieders interieur. Heeft u liever een warmere kleur of een zandkleur kan dat natuurlijk ook. We hebben meer dan 50 kleuren voor de trap.

Service

Betonlook trapĀ 

Over het algemeen behandelen wij de al bestaande trappen. De trap die standaard bij een nieuwbouw woning word geleverd is uitstekend te behandelen. Hiernaast een standaard nieuwbouw trap die behandeld is met een echte betonlook kleur. Wil u ook zo een gave trap vul dan ons offerte formulier in en u heeft snel een overzichtelijke offerte in de mail. Geef even aan hoe breed de trap is , of u de stootborden en de zijkanten ook wil en hoeveel treden het zijn.

Nieuwbouw trap betonlook klaar detail

Service

Trap renovatie

Ook bij oude versleten trappen kunnen wij onze toverbeton toepassen ! Of het nu een oude houten trap is zoals op de foto, of het is een betonnen of natuursteen , alles kan !! Waarschijnlijk moeten we wat meer voorbereidingen doen om de trap zover te krijgen dat deze met betonlook behandeld kan worden. Met een renovatie zijn de mogelijkheden natuurlijk beperkter. Mail ons hoeveel treden u heeft en stuur een foto mee van de te renoveren trap. U zal snel een nette prijs voor de nieuwe betonnen trap per mail ontvangen !!

Service

Betonlook trap

Ieder zijn eigen unieke trap. Doordat de trap met de hand word behandeld zal er geen andere trap hetzelfde zijn als je uwe !! Of u nu een heel rustige of een heel erg geschakeerde trap wil , het kan allemaal !! Helemaal volgens uw eigen unieke wensen. Bel ons voor een afspraak…

Heeft u onze badkamers al gezien of onze natuurlijke betonlook vloeren ? Voor zowel renovatie als op nieuwe vloeren of wanden. Bekijk hieronder alle betonlook mogelijkheden die er zijn. Heeft u een nieuwe ?? Kom met uw vraag en wij gaan bekijken of we dit voor u kunnen maken !!

Betonlook trap afbeelding
×