Betonlook mogelijkheden

Vloeren

BETONLOOK VLOEREN

Onze betonlook vloeren zien eruit als lang geleden geplaatst beton en kan ook in uw eigen woning worden gemaakt! Lees snel meet over de mogelijkheden van een betonlook vloer.

Betonlook uitgelichte afbeelding

Badkamer

Betonlook Badkamer uitgelichte afbeelding

Betonlook badkamer

Met een badkamer van betonlook heeft u iets unieks en super sfeervol !! U krijgt een eenmalige badkamer die nooit meer te reproduceren is. Geheel naadloze wanden en vloeren. Makkelijk in gebruik en zeer goed te combineren met andere natuurlijke materialen. Lees hieronder meer over uw betonlook mogelijkheden.

Keuken

Keukenbladen 

Super gezellig kookeiland gemaakt in betonlook. Dit kan ook bij u !! Heeft u al een keukenblad dan kunnen wij deze voor u behandelen. Heeft u er nog geen dan maken wij die toch voor u !!

Betonlook keukenblad uitgelichte afbeelding

Trap

Betonlook trap uitgelichte afbeelding

Betonlook trap

De betonlook trap is de laatste jaren ook erg in opmars. Voor alle bestaande trappen te gebruiken , natuursteen , hout , beton noem maar op. Is er nog niks dan kan natuurlijk alles !!

Behandelen

Betonvloer behandelen

Als u een echte gevlinderde / gepolierde betonvloer heeft laten maken in uw loft of woning dan kunnen wij deze voor u behandelen. Dit doen wij voor zowel particuliere klanten als bedrijven. Machinaal reinigen , polijsten en polymeren kan allemaal. Met polijsten krijgt u een glanzende vloer , met polymeren is hij veel matter.

Betonvloer behandelen uitgelichte afbeelding

Zakelijk

Betonlook meubelen uitgelichte afbeelding

Zakelijk 

Ook in uw eigen winkel , restaurant of kantoor zijn de betonlook mogelijkheden enorm. Meerdere bedrijven gingen u al voor. Wat zo mooi is met onze betonlook producten dat echt alles kan het natuurlijk aanvoelt en rust brengt in de chaos van het zelfstandig zijn. U verzint het en wij maken het. Alles op maat en altijd op tijd !! 

×