Betonlook keukenblad

Betonlook keukenblad

Betonlook keukenblad

Voor zowel een oud blad te laten renoveren of voor een volledig nieuw blad bent u bij ons aan het goede adres. Onze betonlook kunnen we echt overal op plaatsen !! Heeft u een oude natuurstenen of een betonnen keukenblad waar u niet tevreden meer over bent. Maak een afspraak en uw blad is binnen no time behandeld en u heeft een compleet andere veel modernere keuken. Heeft u een nieuwe keuken en nog geen keukenblad dan maken wij het keukenblad geheel voor u op maat. Dit kan zowel in ons atelier als op de locatie. Als de keukenbladen echt groot worden dan worden deze op de locatie aan 1 stuk gemaakt. U ziet dat we alles kunnen maken !!

Service

Echt betonlook

Het keukenblad hetzelfde als de vloer is gewoon mogelijk met onze betonlook keukenbladen en vloeren. We hebben echte koele betonkleuren maar ook de warmere tinten grijs en de zandkleuren. Bel ons voor een afspraak om de kleuren te zien en betonlook te ervaren !!

Service

Nieuwe keukenbladen

Als u een tekening heeft maken wij voor u op maat uw betonlook keukenblad of eiland. De grote projecten maken wij op de locatie en zal ongeveer een week in beslag nemen. De keukenbouwer plaatst de kastjes en wij plaatsen het blad en bewerken het met onze beton producten. Dit word geheel op maat voor u gemaakt. Er zal er maar 1 van zijn in den lande !! Mail ons uw tekening en waar het geplaatst moet worden en u krijgt binnen no time een nette overzichtelijke offerte voor uw eigen betonlook keukenblad.

Keukenblad en spatwand betonlook 4

Service

Betonlook keukenblad renovatie 1

Keukenblad renoveren

Als u een oude natuurstenen , betonnen of zelfs die gelamineerde bladen heeft op de keuken kunnen wij deze ook gewoon behandelen. Bij u op de locatie word het blad behandeld. Het enigste dat u moet doen is ons een mail sturen met de afmetingen en welke ondergrond het is. Als u een fotootje heeft kunnen wij snel een nette overzichtelijke offerte voor u maken !!

Service

Betonlook keukenblad

Onze natuurlijke keukenbladen zijn in ieder interieur een mooie aanvulling. Of u nu veel of weinig schakering wil , dat kan allemaal. Het eiland en de vloer dezelfde kleur of toch liever die andere vloer met wel een betonlook keukenblad of eiland. De combinaties zijn eindeloos !! Bel snel voor een afspraak bij jullie thuis of in Baarle Nassau op de showroom. 

Heeft u onze betonlook badkamers of onze betonlook trappen al gezien ?? Dit zijn heel leuke aanvullingen bij het keukenblad. Onze betonlook vloeren , de trappen en het keukenblad in dezelfde kleur is gewoon mogelijk. Heeft u een echte betonvloer dan kunnen wij deze voor u behandelen. Lees meer over het behandelen van echte betonvloeren op onze pagina betonvloer beschermen. Bekijk hieronder alle andere betonlook mogelijkheden 

Betonlook vloeren en keukenblad
×