Betonlook badkamer

Betonlook badkamer

Betonlook badkamer

Vind u een betonlook badkamer ook zo mooi !! Wij maken deze voor u !! Onze betonlook kan gelijk over de tegels worden geplaatst. Zonder slopen en breken in één  week al een betonlook badkamer !! Heeft u gestukadoorde wanden of wanden van gipsplaten dan kan onze betonlook natuurlijk ook. 

Onze badkamers maken wij van Beton Cire. Dit is een traditioneel product wat al bijna 15 jaar in badkamers word toegepast. Het heeft een heel natuurlijke uitstraling en is onmisbaar in een hedendaags sfeervol interieur. Of u nu een oude badkamer wil renoveren of dat u een nieuwe heeft. Onze betonlook kan overal geplaatst worden.  U weet van te voren precies wat de kosten zijn en u zal achteraf geen extra kosten worden aangerekend !!

Service

Echt betonlook

De kleur van de specie bepaald natuurlijk heel de look en feel van uw badkamer. Wil je een echte betonkleur dan neem je de Concrete. Dat is een echte koele betonkleur die veel gebruikt word voor een betonlook badkamer. Wil je liever een warme grijze natuurlijke kleur dan hebben we Heavenly Grey en Earth Stone. 

Service

Betonlook badkamer

Wij plaatsen voor zowel particulieren als bedrijven badkamers van beton. De rustige natuurlijke betonlook is heel mooi te combineren met andere natuurlijke materialen en kleuren. Uitermate geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Hiernaast een nieuwbouw project over gipsplaten. Wil u ook een betonlook badkamer mail ons dan uw tekening en de wensen en u krijgt snel een nette overzichtelijke offerte van ons.

Betonlook badkamer nieuwbouw gipsplaten

Service

Betonlook badkamer over tegels sealen

Badkamer renovatie

Zonder slopen een betonnen badkamer !! Als de kranen en het sanitair zijn verwijderd maken wij van uw oude tegelwerk een moderne strakke badkamer. Mail ons wat foto’s en de vierkante meters. U krijgt dan snel een nette overzichtelijke offerte in de mailbox.

Service

Badkamer nieuwbouw

Of de nieuwbouw badkamer nu gestukadoord is of met gipsplaten / gyproc is opgebouwd , wij hebben uw badkamer in een week geheel behandeld met onze waterdichte betonlook. Er zijn meer dan 50 kleuren waarvan de grijze betonlooks het meest verwerkt worden. Bel ons om een afspraak te maken en te bespreken wat uw wensen zijn. 

Heeft u onze betonlook vloeren al gezien ?? Of onze betonlook trappen ?? Deze zijn een heel gave aanvulling op uw badkamer. Heeft u een echte betonvloer dan kan u deze door ons laten behandelen. Polijsten voor een glans resultaat en polymeren voor een mattere uitvoering. Bekijk hieronder de andere betonlook mogelijkheden.

Betonlook badkamer nieuwbouw
×