Betoninterieur , interieur beton – Wij maken volledige interieurs van beton.

Betoninterieur , interieur beton

Design-beton heeft zeer veel ervaring met betoninterieur, interieur beton producten en is al jaren werkzaam in Europa. Bent u op zoek naar betoninterieur, interieur beton of andere toepassingen met beton dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 Betoninterieur, Interieur Beton

Waar vroeger beton veelal werd gebruikt in garages en fabrieken ziet men het tegenwoordig ook heel veel terugkomen in het interieur van woningen en kantoren. Interieur beton is trendy, robuust en naar eigen smaak aan te brengen.

Naast de reeds populaire woonbeton betonvloeren kunt u uw interieur compleet samenstellen van beton. Betoninterieur zoals een kantoor geheel van beton zijn mooie voorbeelden van interieur beton. Badkamer van beton , keuken van beton , meubels van beton. Alles is hand made , uniek en trendy.

De keuze welk betoninterieur in uw huis of kantoor is heel bepalend voor de uitstraling. Als u betoninterieur, interieur beton wilt ervaren bent u van harte welkom in ons training centrum / showroom in Baarle Nassau.

 Meubels van beton

Meubels van beton zijn in een betoninterieur niet weg te denken. Naast de keukens van beton kunt u ook denken aan een salontafel of onze zakelijke toepassingen van beton , alles hand made en volledig in uw style. Met combinaties zoals oud hout , roest , industriële voorwerpen en interieur beton kunt u een geheel eigen design maken !!  Laat u inspireren in het training centrum / showroom van de leverancier in Baarle Nassau. Wij zijn daar iedere twee weken.

 Keuken van beton

In een betoninterieur kan een betonnen keukenblad niet ontbreken. Een aan 1 stuk gemaakt betonnen kookeiland met zitgedeelte past in ieders interieur van beton. Voor zowel op maat gemaakte keukens als de normale project keukens kunnen we een keukenblad maken. Op locatie waar u altijd kunt komen kijken om de voortgang te zien van uw keuken van beton.

 Betoninterieur design.

Door onze grote wereldwijde contacten zijn we in staat het allernieuwste in betoninterieurs en interieur beton aan te bieden.