Beton Cire

Beton Cire

Beton Cire is een speciaal ontwikkelde waterdichte betonstuc voor in de badkamer die ziet eruit als een jaren gelden geplaatste beton. Is makkelijk in onderhoud , is goed vlek resistent en door zijn amper 2 mm dikte overal te plaatsen. De cement gebonden mortel word in 2 lagen op de muur gespaand en tussendoor geschuurd. Dit geeft een unieke look aan ieder project waar Betoncire en eventueel Beton Floor verwerkt worden. Betoncire is uitermate geschikt voor badkamer toepassingen en door zijn grote keus aan kleur ook goed te gebruiken voor een stoere design beton badkamer.

Traditioneel Beton Cire

Wij gebruiken voor onze betonlook badkamer en meubel projecten het traditionele betoncire systeem. Deze is al meer dan 15 jaar in Nederland op de markt en proven good !! Alles is getest en gemeten. Compleet waterdicht en zeer slijtvast. Bekijk onze betonlook projecten die wij hebben gemaakt met dit traditionele Beton Cire.

Beton Cire betonlook Your Concrete Design
Betonlook mogelijkheden uitgelichte afbeelding

Natuurlijk uiterlijk

Onze betonlook heeft een heel natuurlijk uiterlijk van lang geleden geplaatst beton. Heef sfeervol , modern en lux. Deze betonlook kan werkelijk overal overheen worden geplaatst. Gelijk over tegels bij een renovatie. Oop MDF voor het badkamer meubel of zelfs op de epoxy of PU vloer.

Kleuren Beton Cire

Betoncire is er in meer dan 50 moderne kleuren. De blauw grijze betonkleuren of de donkere Belgisch hardsteen kleur maar ook warme aarde tinten en zandkleuren. Heel rustgevend bijna zen. Bel ons voor een afspraak zodat u de kleuren ook kunt bewonderen. Wij gebruiken de showroom van de leverancier in Baarle Nassau / Hertog en zijn daar op zaterdag en op afspraak aanwezig.

×