Beton Cire

Beton Cire is een speciaal ontwikkelde waterdichte betonstuc voor in de badkamer die ziet eruit als een jaren gelden geplaatste beton. Is makkelijk in onderhoud , is goed vlek resistent en door zijn amper 2 mm dikte overal te plaatsen. De cement gebonden mortel word in 2 lagen op de muur gespaand en tussendoor geschuurd. Dit geeft een unieke look aan ieder project waar Beton Cire en eventueel Beton Floor verwerkt worden. Beton Cire is uitermate geschikt voor badkamer toepassingen en door zijn grote keus aan kleur ook goed te gebruiken voor een stoere design beton badkamer.

 Natuurlijk uiterlijk

Beton Cire ziet eruit als jaren geleden geplaatst beton. De natuurlijke kleur schakeringen , glansverschillen en de hand van de meester geven uw badkamer van beton een unieke look die uw badkamer uniek maakt.

 Beton Cire in meer dan 50 tinten grijs

Beton Cire is er in ruim 70 kleuren , er is er zeker een bij die past in uw interieur. Het mooie van onze Beton Cire is dat de kleuren van de Beton Cire en de Beton Floor hetzelfde zijn. U kunt bij ons dezelfde kleur op de wand als op de vloer nemen om een modernere look te creëren in uw badkamer van beton. Kom eens kijken in de showroom van de leverancier in Baarle Nassau om beton in het echt te ervaren en de kleuren life te zien. Wij zijn daar iedere twee weken voor onze klanten.

 Scherpe prijs van Beton Cire

Door de steeds groter wordende omzet in Beton Cire kunnen we onze Beton Cire bijzonder scherp aanbieden. Prijzen zijn in staffels en naarmate de oppervlakten groter worden dalen de prijzen per m². U kunt on-line een offerte aanvragen voor uw project. De offerte knop intoetsen in de menubalk hierboven. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verstuurd heeft krijgt u direct een mooie offerte voor uw beton project over de mail. U kunt natuurlijk ook altijd bellen om uw offerte te bespreken.

Ieder type ondergrond

De extreme kleefkracht maakt Beton Cire geschikt voor meerdere ondergronden. Iedere harde starre blijvend scheurvrije ondergrond is geschikt om een mooie badkamer van beton te maken. Het meeste word in de badkamer een cementgebonden stuc gebruikt. Deze moet wel dicht gezet worden door de stukadoor. Hoe gladder de ondergrond hoe mooier en strakker uw badkamer later zal zijn.

 Meubels , keukenbladen , trappen , schouw zijn allemaal mogelijk met Beton Cire

Altijd al een betonnen eettafel willen hebben die verplaatsbaar en schoon te houden is ?? Met onze betonstuc kunnen we ook meubelen van beton maken die verplaatsbaar zijn. Op onze site staan daar meerdere mogelijkheden voor. Trap van beton , meubel van beton of een compleet interieur van beton. Uitermate geschikt voor renovatie projecten zoals de keuken , uw tafelblad , tv meubel enz. U brengt uw project naar ons en wij overlagen hem met beton cire in de kleur die u wilt. Leuk project op de pagina keukenrenovatie.

 Ook voor custum made design-beton.

Als u meer wilt dan de standaard bent u bij ons op het juiste adres. Mensen , daag ons uit en houd ons innoverend. Met combinaties van staal , hout echte beton en beton cire kunnen we fantastische dingen maken. Dan zijn de beperkingen eigenlijk uw eigen fantasie.

 Ook voor uw verkoopbalie of uw kantoor.

Ook voor de zakelijke klant is er veel mogelijk met beton . Voor zowel geheel nieuwe kantoor ruimten als kantoor renovatie. Een overzetblad van beton op uw bureau zal uw kantoor al veel moderner maken. Laat uw designer contact met ons opnemen en de mogelijkheden bespreken voor uw nieuwe kantoor of winkelruimte om de mogelijkheden te bespreken.  Uw ideeën mailen kan natuurlijk ook.

Beton Cire is makkelijk schoon te houden.

Doordat Beton Cire naadloos geplaatst word is het schoonmaken van uw badkamer veel makkelijker dan met de meeste andere wand afwerkingen. Eenvoudig met een schone doek af te nemen tijdens het schoonmaken een scheutje vloermat in het water , deze voed uw beton cire wand en houd hem fris. Voor grotere verruilingen hebben we de basisreiniger , een extreem sterke reiniger die zelfs oude lagen zeep , conditioner en vloermat verwijderd. De badkamer nadien een keer met pure vloermat op een spons inwrijven en uw badkamer is weer als nieuw , uw Beton Cire is weer gevoed en krijgt zijn natuurlijke patina terug. Als u onderhoud van beton of beton cire zoekt kunt u hier klikken.